Džajić: Drugi krug LŠ? Najviše zavisi od žreba

Izvor: Mondo, 29.Avg.2019, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džajić: Drugi krug LŠ? Najviše zavisi od žreba

Treća "Zvezdina zvezda" upozorava da će crveno-beli najverovatnije izvući veoma jake protivnike i da treba biti realan u postavljanju daljih ciljeva u Ligi šampiona.

Crvena zvezda očekuje žreb grupne faze Lige šampiona iz četvrtog "šešira".

Dovoljno je nabrojati ekipe koje bi mogla da izvuče iz treće kvalitetne grupe, pa da se vidi koliko će težak posao imati: Lion, Bajer Leverkuzen, Salcburg, Valensija, Inter, Dinamo Zagreb, Olimpijakos, Briž. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

O prva dva "šešira" da ne govorimo, tamo je manje-više elita evropskog fudbala. Uostalom, setimo se 2018, kada je Zvezda izvukla Liverpul, Pari sen Žermen i Napoli.

"Koga god da izvučemo, biće teško, jer svi su mnogo jaki. Jeza da te uhvati... Ekipe u Ligi Evrope su strahovito kvalitetne, a kamoli ove u Ligi šampiona. Međutim, nema sad kukanja, tako je kako je", prokomentarisao je za "Informer" Dragan Džajić.

Legendarno krilo, koji je kao sportski direktor kreirao šampionski tim iz sezone 1990/91, koji je u Bariju i Tokiju ostvario uspehe za istoriju, ipak ostavlja "odškrinuta" vrata osmine finala Lige šampiona.

"Ne verujem da Vladan Milojević ima pretenzije da u grupi napravi ne znam kakav rezultat. Možda se stidljivo razmišlja i prolasku u drugi krug i taj cilj bi mogao da bude realan, ali to će zavisiti od žreba".

Džajić je dodao da veruje da će "Zvezda u narednim godinama biti još bolja" i da svi u klubu sada imaju obavezu prema navijačima da "idu napred".

Idealna grupa, makar na papiru, mogla bi da izgleda ovako: Zenit (Čelsi), Šahtjor (Salcburg), Briž (Dinamo Zagreb), Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.