Izvor: Blic, 25.Avg.2010, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država odlučuje o gradnji stadiona

Način na koji sada radimo sada, daje mi za pravo da verujem da ćemo sledeće godine imati realnije šanse da uđemo u Ligu šampiona nego ove godine. Ove nam je realni cilj bila Liga Evrope, a sledeće godine će plasman u Ligu šampiona biti naš glavni zadatak.

Imamo trenera Stanojevića koji će biti sa nama minimum tri godine, kako smo se se dogovorili. Od pre dva dana razmišljamo o pojačanjima za sledeću godinu i neke stvari završićemo do 31. avgusta. Znamo ko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će nam doći u decembru, znamo ko će stići u martu, aprilu i sa kojim ćemo igračima potpisati predugovore.

Sve smo predvideli i da smo tako prošle godine radili, sada bismo bili u Ligi šampiona.

O izgradnji novog stadiona Partizana odlučuje država. Posle revanša sa Anderlehtom razgovaraćemo sa ljudima iz gradskih vlasti Beograda i videti šta ćemo. O ovoj stvari odluku će doneti prvi ljudi države, a mi ništa ne možemo sami da uradimo u pogledu izgradnje stadiona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.