Drugi poraz Ekonomca na turniru Elitne runde u Barseloni

Izvor: KGsport.info, 16.Nov.2018, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drugi poraz Ekonomca na turniru Elitne runde u Barseloni

Kragujevački Ekonomac doživeo je večeras i drugi poraz na turniru Elitne runde Lige šampiona u Barseloni. Ovoga puta „studenti“ su izgubili od ruske Ugre rezultatom 2:3 (1:1).
Srpski šampion je na ovom susretu nastupio u oslabljenom sastavu, budući da su zbog povreda odsustvovali Brazilci Igor i Tales. I pored toga Kragujevčani su pružili dobar otpor nekadašnjem prvaku Evrope i prvi stigli do vođstva pogotkom Matijevića u 9. minutu. Ipak, do >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << odlaska na odmor ruski šampion je uspeo da izjednači preko Nanda.
Rajčević u 26. minutu ponovo dovodi Ekonomac u vođstvo, ali je pet minuta kasnije izjednačio Šajahmetov na dodavanje Katate. Pitanje pobednika rešeno je 46 sekundi pre isteka četrdesetog minuta, kada je golman Jugre Kupatadze pogodio praznu mrežu srpskog predstavnika.
EKONOMAC – JUGRA 2:3 (1:1) 
BARSELONA
Dvorana: „Blaugrana“.
Sudije: Migel Kastiljo, Eduardo Fernandeš Koeljo (obojica iz Portugala) i Anđelo Galante (Italija).
Strelci:
1:0 Matijević u 9, 1:1 Nando u 18, 2:1 Rajčević u 26, 2:2 Šajahmetov u 31, 3:2 Kupatadze u 40. minutu.
Nagomilavanje prekršaja: Ekonomac 1 (1+0), Jugra bez prekršaja.
EKONOMAC: ANTONIĆ, PERIĆ, MATIJEVIĆ, SOROKIN, RAJČEVIĆ, Rnić, Divanei, Vitor Ugo, Milanović, Momčilović. Trener: Predrag Rajić.
JUGRA: KUPATADZE, MARSENIO, NANDO, ČIŠKALA, VOLINIJUK, Šajahmetov, Liskov, Afanasijev, Kajo, Davidov, Signev, Pirogov, Katata, Ševčenko. Trener: Temur Alekberov.
Ekonomac je tako ostao bez šansi za plasman na završni turnir, tako da će poslednju utakmicu sa poljskim prvakom Bjelsko-Bjalom odigrati za prestiž. Taj susret na programu je u nedelju, 18. novembra od 11 časova.
Foto: uefa.com
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.