Dosadni Real i pored pobede ruši negativne rekorde! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2018, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosadni Real i pored pobede ruši negativne rekorde! (foto)

Navijači nezadovoljni.

Trostruki uzastopni osvajači Lige šampiona su u velikim problemima. Perez je smenio Lopetegija i postavio Solarija na mesto šefa struke, ali ništa se nije promenilo. 'Kraljevski klub' i dalje igra loše, rezultati su nešto bolji, ali navijači su nezadovoljni igrom, a mediji pišu da igraju dosadan fudbal, što klub kakav je Real Madrid ne sme sebi da dozvoli.

Tokom ove nedelje, Real je odigrao užasnu utakmicu protiv CSKA, poraženi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su sa 3:0 i navijači smatraju da je to bruka za aktuelnog šampiona iako su uprkos tom porazu obezbedili prvo mesto u grupi.

Juče su izbegli bruku protiv Rajo Valjekana, pobedili su sa 1:0, ali mora se uzeti u obzir da je to najgora odbrana u ligi, a primili su samo 1 gol na "Santijago Bernabeu". Benzema je bio jedini strelac na meču, a Kurtoa je imao 2 fantastične odbrane koje su spasile Real bruke. Pre toga su i poslednji tim na tabeli  Uesku pobedili sa 1:0.

Real je nakon pobede protiv Valjekana uspeo da obori još jedan negativan rekord star 25 godina. Naime, oni su postigli samo 24 gola u 16 ligaških utakmica. Poslednji put su u sezoni 1993/94 postigli toliko malo golova na 16. odigranih utakmica.

Njihov najveći rival je postigao 41 gol na 15 odigranih utakmica. Mediji ih sa razlogom kritikuju jer igraju dosadan fudbal, nismo navikli na ovakav Real. Valjda se podrazumeva da moraju da igraju atraktivno i da zabavljaju publiku na "Santijago Bernabeu".

24 - Real Madrid have scored 24 goals in 16 La Liga games this season, their worst tally at this stage since 1993/94 (also 24 goals). Drought. pic.twitter.com/SdMQ7gsF3n

— OptaJose (@OptaJose) December 15, 2018
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Senzacija u ACB ligi: Real bio na -23 protiv fenjeraša, vrlo dobar Aleksandar Cvetković

Izvor: MozzartSport.com, 16.Dec.2018

Navijači Real Madrida u neverici. U redu onaj poraz protiv Barseloni, boli, ali barem obraz ne bridi. Večeras se Kraljevski klub obrukao. Fenjeraš ACB lige Breogan otresao je španskog šampiona sa 84:71 s tim da taj rezultat ne oslikava dovoljno koliko je u stvari madridski velikan bio loš. A bio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.