Dortmund u Rusiji, đavoli u paklu Pireja

Izvor: Press, 25.Feb.2014, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dortmund u Rusiji, đavoli u paklu Pireja

Prošle nedelje odigrana su četiri susreta osminefinala Lige šampiona i pobede su odneli gosti, timovi koji su u prvoj fazi takmičenja osvajali prva mesta u svojim grupama. U utorak se nastavlja Liga šampiona, na programu su dva susreta, u Sankt Peterburgu Zenit dočekuje Borusiju Dortmund, a u Atini Olimpijakos će ugostiti Mančester Junajted. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Na papiru su opet favoriti gostujući timovi, Zenit je imao pauzu od tri meseca bez takmičarskog meča i kao i uvek to je ogroman problem za timove iz Rusije koji nastavljaju takmičenje u Evropi. Dortmund ima problema sa povredama, pored svih muka koje Klop ima sada se povredio i Bender i verovatno ga dva meseca neće biti na terenu. Miloš Jojić će možda debitovati za milionere u Ligi šampiona.
Olimpijakos je autsajder protiv Mančester Junajteda, ali svakako da će imati ogromnu podršku sa tribina, što može da bude bitan faktor. Marko Šćepović bi posle hettrika u prvenstvu mogao da dobije priliku i u Ligi šampiona, pošto je najbolji strelac tima Mitroglu otišao u Fulam. Junajted na poslednjih nekoliko mečeva deluje kao ozbiljniji tim, slavili su u poslednjem kolu Premijer lige na gostovanju protiv Kristal Palasa, Runi i Van Persi su opet ubitačan tandem, a i odbrana deluje mnogo bolje.
Pobede gostuju su realnost, ali ipak je ovo Liga šampiona i sve je moguće.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.