Dok se igra LŠ, Siti je najveća sigurica, a znate li zašto?!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok se igra LŠ, Siti je najveća "sigurica", a znate li zašto?!

Pep Gvardiola ima svoju omiljenu žrtvu.

I to je - Vest Hem!

Jedini tim koji je u karijeri pobedio u svakom međusobnom duelu. Statistika kaže da je Gvardiola u osam navrata igrao protiv Vest Hema i obezbedio maksimalnih osam pobeda. Identičan učinak u karijeri ima još samo protiv Votforda i Malage (8/8).

Ako na to dodamo da će Pep motivisati svoj tim da se izdigne iznad novonastale situacije i eliminacije iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona na dve godine, onda bi Vest Hem opet mogao da plati ceh.

Siti je u prvom delu sezone, u avgustu razbio Vest Hem kao gost rezultatom 5:0 i sve osim ubedljive pobede Građana, i večeras bi bilo iznenađenje.

Katalonac je izveo najjači sastav u ovom trenutku, a to znači da se vratio Ajmerik Laport, u napadu su i Serhio Aguero i Gabrijel Žezus, a pomagaće im Bernardo Silva koji menja povređenog Sterlinga.

Iza su De Brujne, David Silva i Rodri, tako da deluje sve spremno za spektakl na Etihadu.

Tonight's team news is in! 🙌

XI | Ederson, Walker, Otamendi, Laporte, Mendy, Rodrigo, De Bruyne, D Silva (C), Bernardo, G Jesus, Aguero.

SUBS | Bravo, Stones, Gundogan, Fernandinho, Mahrez, Cancelo, Foden.

📋 @HaysWorldwide

🔵 #MCIWHU #ManCity pic.twitter.com/y1JaiORyz3

— Manchester City (@ManCity) February 19, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pirova pobeda Sitija, Pep bez svog miljenika u Madridu!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2020, 00:39

Veliki udarac za Siti...Mančester Siti je večeras pobedio Vest Hem rezultatom 2:0, ali je ostao bez Davida Silva...Španac je morao da napusti teren pet minuta pre kraja, uhvatio se za zadnju ložu i prestoji mu određena pauza...Kako je u pitanju povreda lože, uglavnom je minimum da igrač mora da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.