Dobre vesti za Pepa, vraća se mozak!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti za Pepa, vraća se "mozak"!

Narednog vikenda se nastavlja prvenstvo Engleske.

Neuspesi Mančester Sitija se nekako poklapaju sa izostankom Kevina De Brujnea. Belgijanac je glavna kreativna sila u redovima "građana", tako da i pored kvalitetnog sastava koji je na raspolaganju Gvardioli izostanak Belgijanca se uvek oseti.

De Brujne je propustio dve utakmice, jednu u Ligi šampiona i drugu protiv Vulvsa u Premijer ligi, "vukovi" su slavili na "Etihadu" sa 2:0 omogućivši Liverpulu da posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << osam kola pobegne na osam bodova razlike.

Ipak prema pisanju engleskih medija Belgijanac se vratio treninzima prvog tima, uz De Brujnea za povratak na teren je spreman i Džon Stouns. Dvojac bi trebao da nastupi narednog vikenda na "Selhurst parku" protiv Luke Milivojevića i njegovih saigrača.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.