Dobre vesti za Čelsi, Maunt nije ozbiljnije povređen

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2019, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobre vesti za Čelsi, Maunt nije ozbiljnije povređen

Međutim deluje da mladi Englez neće igrati predstojeći derbi.

Juče je akademac "plavaca" bio prisiljen da napusti meč prvog kola Lige šampiona ranije nego što je očekivao. Frensis Kokelan je brutalno startovao nad igračem Čelsija, njegova Valensija je dobila meč minimalnim rezultatom, a Maunt otok oko članka.

Danas ujutru su urađeni svi pregledi u trening centru kluba iz Londona, deluje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da povreda nije ozbiljnije prirode tako da će se Maunt uskoro vratiti treninzima. Međutim, jedno od otrkića "plavaca" će izvesni propustiti duel sa Liverpulom na "Stamford Bridžu" narednog vikenda.

Ovo će biti težak udarac za Lamparda, Maunt ima odlične brojke na početku sezone. U Premijer ligi je zabeležio tri gola na dosadašnjih pet odigranih kola.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.