Defanzivac Juvea na Konteovom i Zidanovom radaru!

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2017, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Defanzivac Juvea na Konteovom i Zidanovom radaru!

Kako prenosi portugalska "A Bola", "Plavci" i "Galaktikosi" dele interesovanje za bočnog igrača "Stare dame".

Izvesno je da će Čelsi biti veoma aktivan na transfer pijaci ovog leta, Konte traži pojačanja u svim linijama, kako bi napao i trofej u Ligi Šampiona, a sada je pokazao interesovanje za fudbalera Juventusa, koji je zanimljiv i Real Madridu.

U pitanju je levi bek "Bjankonera" Aleks >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sandro, koji igra izvanredno ove sezone.

Brazilac je postao nezamenjiv uz levu aut liniju kod Maksa Alegrija, može da igra i u sistemu 3-4-3 koji Konte gaji u Čelsiju, kao i u formaciji sa četiri defanzivca, koju Zidan upotrebljava u madridskom Realu.

Bivši igrač Porta je definitivno jedan od najboljih, ako ne i najbolji levi bek u Italiji, odigrao je 2506 minuta u svim takmičenjima u dresu Juvea, samo je Bonući odigrao više ove sezone.

Postigao je do sada dva gola i upisao pet asistencija, a ugovor sa klubom iz Torina ima do 2020. godine.

Juve je "Zmajevima" za njegov usluge platio 24 miliona evra, a veruje se da bi sada mogli da zarade 20 miliona više, koliko su zainteresovane strane spremne da ponude.

Ipak, u upravi aktuelnog prvaka Italije i trenutnog lidera Serije A ne žele da se odreknu usluga svog levog beka, te mu spremaju i novi ugovor sa povećanjem plate, ali nema sumnje da će ovog leta morati da se nose sa unosnim ponudama Čelsija i Real Madrida.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.