Dante produžio ugovor sa Bajernom do 2017.

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Mar.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dante produžio ugovor sa Bajernom do 2017.

Defanzivac minhenskog Bajerna Dante produžio je ugovor do 2017. godine, saopštio je bavarski klub.
(FOTO: AP)
Brazilski internacionalac koji se Bajernu pridružio iz Borusije Menhengladbaha 2012, osvojio je sa Bavarcima u prvoj sezoni triplu krunu – Ligu šampiona, Bundesligu i Kup Nemačke.
Dante je sigurno jedan od naših najboljih transfera u poslednjih nekoliko godina. On se razvio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u jednog od ključnih igrača na i van terena – rekao je izvršni direktor kluba Karl Hajnc Rumenige.
Tridesetogodišnji Dante nada se da će biti pozvan u selekciju Brazila za Mundijal koji će se u toj zemlji održati od 12. juna do 13. jula.
Bajern, koji se sledećeg meseca u četvrtfinalu Lige šampiona sastaje sa Mančester Junajtedom,obezbediće titulu prvaka Nemačke ukoliko u utorak pobedi berlinsku Hertu.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dante u Bajernu do 2017. godine

Izvor: B92, 24.Mar.2014

Odbrambeni fudbaler minhenskog Bajerna Dante produžio je ugovor do 2017. godine, saopštio je bavarski klub..."Dante je sigurno jedan od nasih najboljih transfera u poslednjih nekoliko godina. On se razvio u jednog od ključnih igrača na terenu i van njega", rekao je izvršni direktor kluba Karl Hajnc...

Nastavak na B92...

Dante produžio ugovor sa Bajernom

Izvor: Vesti-online.com, 25.Mar.2014, 09:46

Fudbaler minhenskog Bajerna Dante produžio je ugovor sa šampionom Nemačke i Evrope do 2017. godine, saopšteno je na sajtu Bundeslige. ..Srećan u Minhenu: Dante  ..Brazilskom odbrambenom fudbaleru prethodni ugovor isticao je 2016. godine..."Dante je sigurno jedan od naših najboljih transfera u...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.