Da li bi Katai bio Zvezdin džekpot za Ligu šampiona?

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li bi Katai bio Zvezdin džekpot za Ligu šampiona?

Zvezda je u Ligi šampiona, drugi put uzastopno. Euforija je na Marakani, s nestrpljenjem se očekuje žreb u četvrtak (18.00), ali misli uprave crveno-belih ide ka smiraju prelaznog roka. Letnja pijaca samo što se nije zatvorila, vremena je sve manje za novajlije. Prošle godine, 31. avgusta, klub iz Ljutice Bogdana je doveo trojicu – Marka Marina, Gorana Čaušića i povratnika Ričmonda Boaćija.
Kvota u kladionici MaxBet na X2 na meču Molde – Partizan je 1.70. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Utakmica se igra u četvrtak od 19 časova.
“Alfa i omega” Crvene zvezde, generalni direktor Zvezdan Terzić bio je zakopčan u sredu što se tiče pojačanje. Prethodnih dana u srpskim medijima pojavila su se mnogo imena. Srpski reprezentativac Filip Mladenović nije u opticaju. Krilo je u fokusu. Pre dve nedelje je u klub stigao Argentinac Mateo Garsija, koji je imao odlične role u dvomeču sa Jang Bojsom, ali se traži još jedan “kapitalac”.
Na forumima navijača Crvene zvezde jedno ime je isplivalo kao rešenje, kao najveća želja – Aleksandar Katai. Nekadašnji Zvezdin “magiko” bio je najzaslužniji za titulu 2016. godine kada je sa klupe crveno-bele predvodio Miodrag Božović. Pamte “delije” lucidnost i magiju momka iz Sombora koji je samo na momente pokazivao. On je u najboljim igračkim godinama, ima 28.
Posle neslavne epizode u Alavesu sreću je pronašao u SAD. Igra za MLS tim Čikago Fajer koji sa klupe predvodi srpski stručnjak Veljko Paunović. Bio bi velika pomoć Marku Marinu, jer čini se da treneru Vladanu Milojeviću fali kreativni igrači. Nije se dosad pokazao Mirko Ivanić. Na Marakani ga dugo čekaju, ali pitanje je da li je mirni momak iz Bačkog Jarka potrošio kredite. Kod navijača odavno jeste.
Katai nije neralna opcija. Njemu ugovor sa Čikagom ističe krajem godine, pa bi obeštećenje sigurno bilo simbolično, odnosno crveno-beloi bi mogli da to isprate. Pitanje je da li povremeni srpski reprezentativac ima želju da se vrati u Srbiju, a i da li ga na Marakani žele? Igranje u Ligi šampiona sigurno je veći motiv od još uvek “zabavne” elitne lige SAD. Portal “Transfermarkt” ga je procenio na 2.000.000 evra. Ove sezone u MLS ligi je postigao četiri gola i imao pet asistencija.
Katai i Zvezda? Navijači bi bili oduševljeni.
Šta su za Zvezdu najlakša, najteža i najdosadnija opcija na žrebu za LŠ, a šta bi navijači najviše voleli?


The post Da li bi Katai bio Zvezdin džekpot za Ligu šampiona? appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujadin Savić mora na operaciju!

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019

U dvomeču plej-ofa za Ligu šampiona protiv Ajaksa trener kiparskog prvaka APOEL-a Tomas Dol nije mogao da računa na Vujadina Savića, nekadašnjeg kapitena Crvene zvezde, koji je prošlog meseca stigao u redove tima iz Niukozije.. Kvota u kladionici MaxBet na igru 1-1 na meču PAOK – Slovan. Utakmica...

Nastavak na 011vodič.com...

KATASTROFA U MAROKU Sedmoro navijača stradalo na stadionu

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019

Užasne vesti stižu nam iz Afrike. Sedmoro navijača poginulo je u Maroku, kada je poplava zahvatila fudbalski stadion, prenela je nacionalna novinska agencija te države.. Kvota u kladionici MaxBet na X2 na meču Molde – Partizan je 1.70. Utakmica se igra u četvrtak od 19 časova.. Među stradalima...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.