Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2024, 19:15

DOBRO POZNATA LICA DAJU NOVI ŽIVOT BORCU: „Okupili smo ljude koji žele dobro za ovaj klub“

Čačani sa razlogom imaju velike ambicije! Fudbaleri čačanskog Borca 1926 završili su jesenji deo šampionata u zapadnoj grupi Srpske lige na prvom mestu, sa pet bodova više od drugoplasiranog FAP-a iz Priboja. Čačanske „zebre“ su iskoristile dva neočekivana kiksa rivala iz Priboja, što im je donelo titulu jesenjeg šampiona i značajnu prednost pred nastavak takmičenja. ... Read more
The post DOBRO POZNATA LICA DAJU NOVI ŽIVOT BORCU: „Okupili smo ljude koji žele dobro za ovaj klub“ appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Fudbalski klub "Kabel" cilja Prvu ligu (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2024, 14:43

Fudbaleri "Kabela" pripremaju se za nastavak prvenstva u Srpskoj ligi grupa "Vojvodina", gde su jesenji deo šampionata završili na četvrtom mestu, sa šest bodova manje od prvoplasiranog "Slovena" iz Rume.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.