Crno-beli dočekani uz uvrede i posebnu poruku za Uroša Đurđevića

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2017, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli dočekani uz uvrede i posebnu poruku za Uroša Đurđevića

Najava onoga što Partizan čeka na Karaiskakisu u sredu

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Atine)

Još od trenutka kada je žrebom u Nionu odlučeno da će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona snage odmeriti fudbaleri Partizana i Olimpijakosa bilo je jasno da će dvomeč biti, žargonski rečeno, više od fudbala.

SVE KVOTE ZA SUSRET OLIMPIJAKOS - PARTIZAN
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Navijačke strasti i emocije, prijateljski odnosi navijača kluba iz Pireja i beogradskih crveno-belih, rivalstvo sa Partizanom, dešavanja iz prvog meča u Humskoj 1... Sve je to uticalo da fudbaleri Partizana na Karaiskakisu dobiju vreli doček.

Naime, grupa od 50 navijača Olimpijakosa doša je ispred stadiona Karaiskakis i za vreme zvaničnog treninga vređala Partizanove fudbalere. Na čistom srpskom jeziku!

---->>> Konferencija Partizana: Nismo došli da razgledamo svlačionice...

---->>> Vazura o Leonardu: Mi smo se dogovorili, on nije! Obeštećenje 4.000.000 evra

---->>> Šta kažu u Humskoj na kaznu UEFA: Nepravedna i politička odluka! Naši ljudi ogovaraju svoju državu

Iako su bili izvan stadiona jasno su se čuli povici pogrdne sadržine na račun crno-belih, u formi "p...e grobarske".

Tifozi Olimpijakosa imali su i posebnu poruku za Partizanovog golgetera Uroša Đurđevića, koga su posebno izvređali sa "p....o prodana".

Mada su se vatrene pristalice grčkog šampiona brzo povukli sa lica mesta, imali su jasnu nameru da ekspediciji iz Beograda pošalju jasnu poruku šta ih čeka u sredu uveče na stadionu Karaiskakis.

(FOTO: Aleksandar Joksić)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Tavamba na srpskom: Imamo kvalitet da im damo tri gola, nisu svi aduti na strani Olimpijakosa

Izvor: MozzartSport.com, 01.Avg.2017

"Ako su oni pobedili u Beogradu, možemo mi u Atini", ne napušta optimizam Partizanovog Kamerunca..(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Atine)..Leandre Tavamba je još jednom iznenadio novinare. Pre desetak dana tvrdnjom da će Partizan sigurno proći Olimpijakos, pri kojoj je ostao i posle...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.