Čolo i njegovi neimari - prvi put na Metropolitanu (FOTO+VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Maj.2017, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čolo i njegovi neimari - prvi put na Metropolitanu (FOTO+VIDEO)

Došli da "osete" svoj novi dom...

Utakmicom protiv najvećeg rivala - Real Madrida (2:1), u revanš meču polufinala Lige šampiona, Atletiko se oprostio od Visente Kalderona kada je evroscena u pitanju. A definitivno zbogom kada su zvanični susreti u pitanju uslediće u nedelju 21. maja, kada u Madridu gostuje Bilbao.

Stari stadion, dakle, polako odlazi u istoriju, a novi Metropolitano >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << postepeno stupa na veliku scenu. Tako su Čolo Simeone i njegova vojska tokom današnjeg dana posetili svoj novi dom na kom će igrati od početka naredne sezone.

Radovi na Metropolitanu su, kao što možete da vidite, u završnoj fazi. U to su se uverili i Grizman, Tores, Koke i društvo...

A evo i kako će Metropolitano (68.000 gledalaca) izgledati kada sve bude spremno za prvu utakmicu na njemu:



(foto: atleticodemadrid.com/Angel Gutierrez)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.