Ciboni abaligaški obračun u Ligi šampiona - Megi peti poraz u nizu, dominacija Slavice

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2016, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ciboni abaligaški obračun u Ligi šampiona - Megi peti poraz u nizu, dominacija Slavice

Srpski tim u padu forme, nije pomogla dobra igra Radeta Zagorca - 87:77

Mega Leks nikako da zajaše talas pobeda u ovoj sezoni. Sada je zapravo u jako lošoj seriji od pet poraza u svim takmičenjima, a poslednji poraz tim Dejana Milojevića doživeo je u meču protiv Cibone u Fiba Ligi šampiona - 87:77 .

Najzaslužniji za tako nešto bio je Nik Slavica koji je postigao 25 poena, a >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pored toga je imao i devet skokova i pet asistencija. Posebno je bilo atraktivno njegovo zakucavanje preko Marka Tejića. Ante Žižić je dodao 14 poena i osam skokova.

Treba istaći da je Mega igrala bez  Mušidija i Kabe, dok je Cibona igrala bez Šakića koji je izuzetno važan igrač za Vukove. Rade Zagorac je bio najbolji u dresu Mege sa skorom od 16 poema, 10 skokova i osam asistencija.

Cibona sada ima skor od 2-7, dok je Cibona na skoru od 3-6. Hrvatski predstavnik došao je do pobede posle dva vezana poraza u ovom takmičenju.

(FOTO: ABA liga)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.