Čelsi u najtežem trenutku ostao bez Kantea...

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2020, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi u najtežem trenutku ostao bez Kantea...

Loša vest za Frenka Lamparda.

Vezista Čelsija Ngolo Kante pauziraće oko tri nedelje i u tom periodu propustiće nekoliko važnih mečeva.

Pred timom Frenka Lamparda je težak raspored, i zato je ovo veliki udarac za Čelsi. Jer, sledi u subotu derbi sa Totenhemom, a potom i meč sa Bajernom u Ligi šampiona, te sa Liverpulom u FA kupu i sve će ih propustiti sjajni Kante.

Jedina dobra stvar je što tri "paklene" utakmice, sa Totenhemom, Bajernom i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Liverpulom, Čelsi igra na svom stadionu i između ima samo gostovanje Bornmutu i onda opet na "Bridž" dolazi Everton.

Očekuje se da Kante bude spreman tek za revanš sa Bajernom u Minhenu, 18. marta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Težak udarac za Čelsi, bez Kantea u narednom periodu

Izvor: MozzartSport.com, 20.Feb.2020, 00:17

Tek što je istekao deseti minut derbija između Čelsija i Mančester junajteda, a Ngolo Kante je morao da napusti teren. Požalio se Francuz na bol u nozi, pa je Frenk Lampard bio primoran da napravi izmenu i u igru uvede Mejsona Maunta. Nadali su se navijači Plavaca da povreda nije ozbiljnije prirode,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.