Čaušić: Vratio sam se iz ljubavi, ne zbog para ili neke Lige šampiona

Izvor: B92, 16.Sep.2018, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čaušić: Vratio sam se iz ljubavi, ne zbog para ili neke Lige šampiona

Goran Čaušić, novi-stari fudbaler Crvene zvezde, za B92 je rekao da se vratio u taj klub iz čiste ljubavi, a ne zbog novca ili nečeg drugog.

Čaušić je bio strelac jednog gola u pobedi svoje ekipe nad Radnikom od 6:0.

Čaušić je u periodu od 2009-2011. već bio u Zvezdi, a sada se vratio među crveno-bele, niti zbog para niti zbog Lige šampiona.

"Zvezda je na mnogo većem nivou nego tad. Velika je euforija, klub je u mnogo boljem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stanju. Ne bih mnogo da se vraćam na taj period, vratio sam se zato što volim ovaj klub, ne zbog neke Lige šampiona ili zbog para. Želim da ostavim trag", rekao je Čaušić za B92.

Zvezda ima jako veliki broj igrača u svom timu, a u konkurenciji za svaku poziciju postoji više kvalitetnih fudbalera koji žele da igraju.

"Konkurencija je mnogo jaka, na svakoj poziciji imamo po dva, tri dobra igrača. Igramo na tri fronta, što je mnogo bitno, i svako mora da da svoj maksimum" ,dodao je Čaušić.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČAUŠIĆ O POVRATKU NA MARAKANU: U Zvezdi sam da ostvarim snove (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Sep.2018

Fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić istakao je posle debija u pobedi nad Radnikom (6:0) da se na Marakanu vratio kako bi ostvario dečačke snove.

Nastavak na Kurir...

Nije ni zbog novca, niti zbog Lige šampiona - zbog čega se Čaušić vratio u Zvezdu?

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2018

Danas je sve objasnio....Dan posle fenomenalnog povratničkog debija u Zvezdi, obeleženog i njegovim golom u ubedljivom trijumfu od 6:0 nad Radnikom iz Surdulice, Goran Čaušić je u izjavi za klupski sajt otkrio koji je bio njegov motiv da se vrati u klub čiji je član već bio u mlađim kategorijama...Iako...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.