Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.09.2018.

12:50

Čaušić: Vratio sam se iz ljubavi, ne zbog para ili neke Lige šampiona

Goran Čaušić, novi-stari fudbaler Crvene zvezde, za B92 je rekao da se vratio u taj klub iz čiste ljubavi, a ne zbog novca ili nečeg drugog.

Izvor: LN/MLj

Autor: LN/MLj

Čaušić: Vratio sam se iz ljubavi, ne zbog para ili neke Lige šampiona
Foto: B92/MLj

Čaušić je bio strelac jednog gola u pobedi svoje ekipe nad Radnikom od 6:0.

Čaušić je u periodu od 2009-2011. već bio u Zvezdi, a sada se vratio među crveno-bele, niti zbog para niti zbog Lige šampiona.

"Zvezda je na mnogo većem nivou nego tad. Velika je euforija, klub je u mnogo boljem stanju. Ne bih mnogo da se vraćam na taj period, vratio sam se zato što volim ovaj klub, ne zbog neke Lige šampiona ili zbog para. Želim da ostavim trag", rekao je Čaušić za B92.

Zvezda ima jako veliki broj igrača u svom timu, a u konkurenciji za svaku poziciju postoji više kvalitetnih fudbalera koji žele da igraju.

"Konkurencija je mnogo jaka, na svakoj poziciji imamo po dva, tri dobra igrača. Igramo na tri fronta, što je mnogo bitno, i svako mora da da svoj maksimum" ,dodao je Čaušić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
EURO 2024

Sergej se "otvorio" pred EURO VIDEO

Dan pre puta na Evropsko prvenstvo, naš reprezentativac Sergej Milinković-Savić u velikom intervjuu za FSS govorio je o predstojećim izazovima u Nemačkoj i fantastičnoj sezoni u dresu Al Hilala.

FSS

11:32

3 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu