Bufon mrtav ozbiljan: Samo ne Lester u četvrtfinalu

Izvor: MozzartSport.com, 15.Mar.2017, 00:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bufon mrtav ozbiljan: Samo ne Lester u četvrtfinalu

Ima i sasvim razumno objašnjenje

Pitanje koje bi svako postavio, ali i odgovor kojem se niko ne bi nadao. Đanluiđi Bufon pritom nije od igrača čije se izjave pamte po odsustvu razuma. Večeras je, međuti, sve iznenadio kada su ga posle još jedne pobede nad Portom upitali koga bi voleo da Juventus izvuče na žrebu za četvrtfinale Lige šampiona.

Samo ne Juventus“, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je Bufon bez trunke cinizma u glasu.

Imao je i razumno objašnjenje.

To je tim koji ima entuzijazam i strast, a takođe ume i da naudi rivalima koji žele da preuzmu inicijativu. Protiv njih bismo mogli sve da izgubimo“.

I zaista, za tim Juventusovog renomea nije isto izgubiti od Reala, Bajerna i Barselone ili od Lestera, koji ni po čemu ne može da se meri sa torinskom Starom damom. Mada Juve ipak izgleda preozbiljno.

Napredovali smo i to mnogo. Dobili smo na samopouzdanju, a to je bio cilj koji smo postavili pred sebe kada smo pre pet godina krenuli na ovo putovanje. Kada smo rešili da Juventus svake godine mora da bude u osam najboljih u Ligi šampiona. Ako izdržiš celu deceniju u osam najboljih, verovatno je da ćeš je jednom i osvojiti“, ističe Bufon.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.