Budućnost se oglasila pred derbi sa Partizanom, ovo garantuje SPEKTAKL! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2018, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budućnost se oglasila pred derbi sa Partizanom, ovo garantuje SPEKTAKL! (foto)

Odbrojavamo sate do početka utakmice...

Prava košarkaška groznica zahvatila je Podgoricu, pred duel domaće ekipe Budućnosti, aktuelnog šampiona ABA lige i beogradskog Partizana.

Njihov duel, u okviru osmog kola ABA lige, počinje večeras u 19 časova u dvorani ''Morača'', a ono što je već sada sasvim izvesno, tribine će biti ispunjene do poslednjeg mesta.

Naime, klub iz Podgorice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se ovog popodneva oglasio na Tviteru i zvanično potvrdio da su sve karte za večerašnju utakmicu rasprodate, pa nema sumnje da ćemo prisustvovati pravom košarkaškom spektaklu.

Ovako nešto se i moglo očekivati, posle jučerašnjih slika iz Podgorice, na kojima su se mogli videti dugi redovi navijača ispred blagajni u dvorani ''Morača''.

Podsetimo, sa ekipom Partizana je na ovo gostovanje otputovao i njihov najbolji igrač Rade Zagorac, koji se oporavio od povrede nosa.

-

Sve karte za večerašnju utakmicu su rasprodate! 😊 #ABALiga pic.twitter.com/9X4J4S3aeu

— KK Budućnost VOLI (@KKBuducnostVOLI) November 18, 2018
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OVO SVE MENJA: Budućnost objavila VAŽAN podatak pred meč sa Partizanom u Morači (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2018

Sprema se spektakl...Prava košarkaška groznica zahvatila je Podgoricu, pred duel domaće ekipe Budućnosti, aktuelnog šampiona ABA lige i beogradskog Partizana u 17 sati u nedelju. Očekuje se pravi spektakl u dvorani "Morača", koja će prema najvama biti dupke puna...Sve karte za večerašnju utakmicu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.