Bravo, majstore - Bane Ivanović u idealnih 11! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2020, 12:11

Bravo, majstore - Bane Ivanović u idealnih 11! (foto)

I zasluženo i očekivano.

Završena je Premijer liga Rusije, Zenit je osvojio titulu, a u Ligu šampiona se direktno plasirala i moskovska Lokomotiva pod vođstvom našeg Marka Nikolića.

Sada je pravo vreme i za svođenje utisaka, a u skladu s tim, ruski portal ''Sport Ekspres'' je objavio i svoj izbor idealnog tima ruske Premijer lige u sezoni 2019/20.

Naravno, jednu od štoperskih pozicija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zauzeo je i naš dugogodišnji reprezentativac i kapiten Zenita Branislav Ivanović, koji je odigrao još jednu odličnu sezonu i dao veliki doprinos osvajanju titule ekipe iz Sankt Petersburga.

U prilogu pogledajte i kompletan sastav, a uz Ivanovića su tu još trojica njegovih saigrača - Santos, Azmun i Dzjuba.

-

-

⭐ Представляем команду лучших игроков РПЛ-2019/20 по оценкам нашего издания

Со всеми позициями согласны? Предлагайте свои варианты 🙋‍♂️ https://t.co/ibIygX7SOA pic.twitter.com/3rEOemOu6s

— Спорт-Экспресс (@sportexpress) July 23, 2020
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.