Borjan: Liga Evrope je realnije takmičenje za nas

Izvor: B92, 23.Avg.2022, 23:16

Borjan: Liga Evrope je realnije takmičenje za nas

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan sumirao je utiske nakon eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona nakon dvomeča sa Makabijem (5:4).

Uprkos rezultatu, kanadski čuvar mreže je zadoovljan igrom.

"Život ide dalje. Preponosan sam na momke. Nekad imaš sreće, nekad nemaš. Mislim da smo odigrali fenomenalno. Možda smo mogli bolje prvu, ali idemo dalje. Igraćemo Ligu Evrope. Zvezdaši >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treba da budu ponosni na naš klub koji je još jednom pokazao da je porodica", rekao je Borjan.

Pred crveno-belima je sada Liga Evrope.

"Naravno da je ozbiljno takmičenje i mislim da je to za sada relanije takmičenje za nas gde možemo da doguramo do osmine ili četvrtfinala. Sada treba da se fokusiramo na prvenstvo", zaključio je Borjan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.