Bonući izjavio ko je najbolji igrač protiv koga je igrao

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2017, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bonući izjavio ko je najbolji igrač protiv koga je igrao

Mali nagoveštaj, nije Leo Mesi.

Leonardo Bonući je ovog leta napravio veliku promeni u svojoj karijeri, napustio je redove Juventusa, kako bi postao centar novog projekta na "San Siru".

Milan je za njegove usluge platio 42 miliona evra, nema sumnje da je Vinćenco Montela dobio sjajno pojačanje.

On je sada govorio i za "AC Milan TV", a otkrio je i neke zanimljivosti.

"Navijači su me sjajno prihvatili. Želim da vratim Milan gde mu je mesto. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Milan ima sjajnu tradiciju, ne možete osvojiti sedam titula u Ligi Šampiona slučajno, a to znači da ovde postoji pravi mentalitet. Sada moramo odvesti Milan na mesto koje zaslužuje", izjavio je Bonući, a onda se osvrno i na neke zanimljivije teme.

"Kada sam bio klinac obožavao sam da gledam Del Pjera. Njegov stil me je uvek oduševljavao i jako sam srećan što sam imao prilike da igram kraj njega.

Nesta je definitivno moj uzor. Alesandro je majstor kada je u bitanju branjenje lopte. On je za mene poput Maldinija, Barezija, Kake, Ševčenka i Kostakurte
", dodao je Italijan.

A onda je usledilo možda i najinteresantnije pitanje.

"Pitate me ko je najbolji igrač sa kojim sam se sučio do sada? Kristijano Ronaldo definitivno", rekao je Bonući.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.