Boateng se oporavio od Mesijevog driblinga i citirao Kuma /FOTO/

Izvor: Blic, 08.Maj.2015, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boateng se oporavio od Mesijevog driblinga i citirao "Kuma" /FOTO/

Štoperu Bajerna Žeromu Boatengu verovatno nije bilo ni do čega posle poraza od Barselone sa 3:0 u prvom meču polufinala Lige šampiona i oglasio se posle dva dana.

Trenutak iz 80. minuta sa Nou Kampa će ući u fudbalske almanahe. Lionel Mesi je još jednom dokazao da je neponovljivi čarobnjak, maestralnim driblingom bacio je nemačkog reprezentativca na leđa i o tom potezu priča cela planeta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Boateng je posle "kobnog" trenutka putem svog Instagrama poručio šta ima kaže.

Word!

A photo posted by Jerome Boateng (@jeromeboateng) on May 8, 2015 at 2:07am PDT

"Oni koji vas mrze prepričavaće vaše neuspehe, ali će šaputati o vašim uspesima", pozvao se štoper Bajerna na citat iz kultnog filma "Kum" i dodatno objasnio sada već čuveni dribling asa Barse.

"Mesi je najbolji igrač na svetu i niko ne sme s njim jedan na jedan. Morali smo da sprečimo dodavanje Rakitića i nakon tog dodavanja, ne samo ja, nego niko više ništa ne može da uradi", dodao je Boateng.

Revanš meč je u utorak u Minhenu i pred Bajernom je gotovo nemoguća misija - da slavi sa 3:0 za produžetke, odnosno da postigne četiri gola i ne primi nijedan kako bi prošao u finale.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.