Boaći tragičar, VAR rekao penal, Švajcarci izjednačili (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 21.Avg.2019, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći tragičar, VAR rekao penal, Švajcarci izjednačili (VIDEO)

Golom najboljeg strelca Jang Bojsa u prošloj sezoni Gijoma Ora sa “bele tačke” domaćin je izjednačio na 2:2 u prvom meču plej-ofa Lige šampiona protiv Crvene zvezde. Iskusni Francuz je bio siguran i rutinski prevario Milana Borjana u 76. minutu.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Partizana u Bernu protiv Moldea u Humskoj je 1.85. Meč se >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << igra u četvrtak od 21 čas.
Samo nekoliko minuta pre toga je ušao u igru. Veteran je imao problema sa povredom prethodnih nedelja.
Tragičar je bio Ričmond Boaći, koji je u kaznenom šesnaestecu oborio brzonogog Nagamaleua. Holandski sudija Dani Makele niša nije sudio u prvi mah, čekao je da mu jave iz VAR sobe.
Posle pregledanog snimka “lala” je pokazao na najstrožu kaznu. Čini se da delioc pravde iz Holandije nije pogrešio. Boaći je neoprezno zakačio po stajnoj nozi fudbalera domaćina. Nije bilo dieleme – čist penal.
Crveno-beli su u 46. mintuu poveli sa 2:1 golom debitanta Matea Garsije, na asistenciju Marka Gobeljića.
 

The post Boaći tragičar, VAR rekao penal, Švajcarci izjednačili (VIDEO) appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi Zvezde u Bernu, VAR spasio Jang Bojse

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2019

Crvena zvezda je u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona odigrala nerešeno 2:2 u Bernu protiv Jang Bojsa, iako je imala lepu šansu čak i za pobedu...Bolje je domaćin počeo i poveo već u osmom minutu preko Asalea. Ipak, Zvezda se brzo vratila i samo 10 minuta kasnije izjednačila preko Degeneka....

Nastavak na Radio 021...

Marin: Možemo reći da smo zadovoljni VIDEO

Izvor: B92, 22.Avg.2019, 00:00

Vezista Crvene zvezde Marko Marin žali zbog primljenog gola u Bernu, ali je ipak zadovoljan rezultatom protiv Jang bojsa (2:2)...Zvezda je gubila od sedmog minuta, preokrenula je na startu drugog poluvremena, da bi Jang bojs izjednačio 15-ak minuta pre kraja iz penala..."Imali smo fantastičan rezultat...

Nastavak na B92...

HENDIKEP Partizan bez stuba odbrane na Molde

Izvor: 011vodič.com, 22.Avg.2019

Iskusni štoper Partizana Bojan Ostojić povredio se u Humskoj u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Malatije. Stub odbrane crno-belih je, iako rovit, igrao u Turskoj. Rizik se isplatio za tim iz Humske, ali će veteran morati još nekoliko dana da odmori. Nije 100 odsto spreman,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.