Bivši defanzivac Juvea stigao u Sautempton! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Feb.2017, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši defanzivac Juvea stigao u Sautempton! (foto)

Ekipa sa "Sent Merisa" pojačala je odbranu pred nastavak sezone.

Novi fudbaler Sotona je, kao što je i najavljivano, bivši fudbaler Barselone i Juventusa Martin Kaseres.

On je potpisao ugovor sa Sautemptonom do kraja tekuće sezone, a na leđima će nositi broj 12.

Urugvajski reprezentativac je prvi deo sezone proveo bez angažmana, kako nije mogao da pronađe klub od kako je letos napustio Juventus po isteku saradnje sa italijanskim šampionom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Tokom svoje karijere, 29-godišnji fudbaler je branio boje Barselone i Sevilje, a tokom boravka na "Kamp Nou" osvojio je špansku Primeru i Ligu Šampiona.

Sa Juveom je osvojio pet titula u Seriji A, kao i Kup Italije u dva navrata, a igrao je veliko finale Lige Šampiona sa "Bjankonerima" 2015. godine.

"Veoma sam srećan što sam potpisao za ovako važan klub u Engleskoj. Jedva čekam da se upoznam sa svojim novim saigračima", izjavio je Kaseres po parafiranju saradnje sa Sautemptonom.

Welcome to #SaintsFC, Martín Cáceres! 😇#SaintCáceres pic.twitter.com/8ft46l6akv

— Southampton FC (@SouthamptonFC) 16. фебруар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gde je i šta radi Luis Fabijano?

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2017, 20:44

Iskusni Brazilac je nestao sa fudbalskih radara, ali se ne predaje...Bivši reprezentativac "Karioka" i fudbaler Sevilje Luis Fabijano, danas je potpisao ugovor sa svojim sedmim klubom u karijeru, ekipom Vasko da Game...On je od decembra minule godine bez angažmana, kako je napustio redovi kineskog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.