Bez rezova u Partizanu, Jovanović ostaje

Izvor: Blic, 13.Dec.2010, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez rezova u Partizanu, Jovanović ostaje

Serija poraza u NLB ligi i uzdrmane pozicije u grupi A Evrolige, dovela je do toga da se samo dva dana pred utakmicu sa Prokomom priča o povlačenju radikalnog poteza i eventualnoj smeni trenera Vlada Jovanovića. Ipak, iz Partizana su poručili da od toga nema ništa.

Košarkaši šampiona Srbije jutros nisu imali uobičajeni trening, ali je klub to objasnio kasnim povratkom sa puta, a novi trening u sklopu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << priprema za Evroligu je zakazan za 17 časova.

Nezvanično je krenula i licitacija sa imenima, a kao favorit se spominjao aktuelni trener Mega Vizure Vlada Vukoičić, kome bi "veza" sa crno-belima mogao da bude Dejan Milojević, funkcioner kluba sa Novog Beograda, koji je ostavio veliki trag u Partizanu.

Spominjao se i legendarni Aleksandar Đorđević koji bi, iako već duže nije u trenerskim vodama, mogao da bude svojevrsna šok terapija.

Naravno, kao treća opcija se spominjao Duško Vujošević, unazad deset godina trener Partizana. Međutim, trofejni stručnjak je posle neslavne epizode u moskovskom CSKA izjavio da će odmarati do kraja sezone.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.