B92: Jovanović ostaje u Partizanu

Izvor: B92, 13.Dec.2010, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

B92: Jovanović ostaje u Partizanu

Kako sazanje B92, trener Košarkaškog kluba Partizan mt:s Vlade Jovanović ima puno poverenje kluba i ostaje na klupi višestrukog šampiona.

Pojedini beogradski mediji su javili kako se Jovanoviću sprema otkaz nakon novog neuspeha u NLB ligi i poraza od Zadra.

Navedeno je i kako nije održan prepodnevni trening, ali su u klubu rekli za B92 da kada se ekipa kasno vrati sa puta, kao što je to bio slučaj u nedelju kada je Partizan mt:s doputovao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz Zadra, sledećeg prepodneva nema treninga.

Od 17 časova 'crno-beli' održavaju redovan trening i pripremaju se za meč Evrolige protiv Prokoma.

U slučaju trijumfa, 'crno-beli' bi uvećali svoje šanse za plasmanom u Top 16.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez rezova u Partizanu, Jovanović ostaje

Izvor: Blic, 13.Dec.2010

Serija poraza u NLB ligi i uzdrmane pozicije u grupi A Evrolige, dovela je do toga da se samo dva dana pred utakmicu sa Prokomom priča o povlačenju radikalnog poteza i eventualnoj smeni trenera Vlada Jovanovića. Ipak, iz Partizana su poručili da od toga nema ništa...Košarkaši šampiona Srbije...

Nastavak na Blic...

Navijači u „Pioniru“ čuvaju Jovanovića

Izvor: Blic, 14.Dec.2010, 01:20

Poraz od Zadra dodatno je uzdrmao Partizan pred meč odluke sa Prokomom (sreda, 20.45) u pretposlednjem kolu prve faze Evrolige. Serija loših rezultata pokrenula je i pitanje poverenja mladom treneru Vladi Jovanoviću koji je odlaskom Duška Vujoševića na sebe preuzeo težak zadatak...Uprava crno-belih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.