Berbatov spreman za Arsenal

Izvor: Sportski Žurnal, 29.Apr.2011, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berbatov spreman za Arsenal

Povreda prepona je prošlost kada je u pitanju Dimitar Berbatov. Napadač Mančester Junajteda mogao bi da zaigra protiv Arsenala, izjavio je trener lidera Premijer lige Aleks Ferguson.
Ferguson je rekao da planira da napravi nekoliko izmena za nedeljni duel na Emiratima, kao i u revanšu polufinala Lige šampiona protiv Šalkea.
– Imamo jaku ekipu, tako da mogu da pravim male izmene >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u oba predstojeća meča. Berbatov će biti u konkurenciji za tim, jer je trenirao tokom nedelje – rekao je Ferguson.
Bugarski reprezentativac zbog povrede nije putovao u Nemačku gde je Mančester golovima Gigsa i Runija slavio sa 2:0.
Ferguson je dodao da bi u narednim utakmicama priliku trebao da dobije i Daren Flečer koji je zbog virusa izostao dva meseca.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.