Izvor: DobreVesti.rs, 08.Dec.2012, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd prošao u drugo kolo Lige šampiona

BEOGRAD - U revanš mečevima Lige šampiona za kuglaše, srpski prvak Beograd je poražen od nemačkog Rot Vajsa ali se ipak probio u drugo kolo, dok je Partizan na Banjici ponovo izgubio od Konikoma (Osijek) i ispao iz daljeg takmičenja.


Kuglaši Beograda, šampioni Srbije, poraženi su u Nemačkoj od Rot vajs Zerbsta sa 3.523:3.480 (6:2 u igračim poenima i 14,5:9,5 u set poenima) ali su i pored poraza prošli u drugo kolo! U prvom meču  u novembru na Banjici Beograd je slavio sa 6:2 i 15,5:8,5 u set poenima. Pošto je bilo 8:8 u igračkim poenima, presudili su set poeni, jer je u ukupnom zbiru bilo 25:23 za Beograd.
Odlučio je sjajan...
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.