Benzema ponovo spava

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benzema ponovo spava

Francuski napadač je jako dobro otvorio sezonu, a onda...

Madridski Real je evidentno upao u krizu, nakon poraza od Sevilje u šestom kolu Primere, u narednom je usledio remi bez golova na "Bernabeu" u gradskom derbiju, a onda su Madriđani doživeli neočekivan poraz u drugom kolu grupne faze Lige šampiona od moskovskog CSKA.

"Armejci" su sinoć slavili sa 1:0 i tako napravili veliko iznenađenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali su i potvrdili da se četa Julena Lopetegija nalazi u problemu.

Jasno je da je sa slabim partijama Reala povezan i učinak Karima Benzeme.

Francuski napadač je sjajno otvorio sezonu, postigao je gol u Superkupu Evrope, a potom i četiri u Primeri.

A onda, od utakmice sa Atletik Bilbaom, Benzema je nestao.

Naime, on u prethodnih šest mečeva, zaključno sa duelom sa Baskijcima, nije uputio nijedan šut u okvir protivničkog gola, svaki meč počeo je kao usamljen u špicu napada.

Zaista nestvaran podatak, odigrao je skupa 449 minuta, a da pritom nije nijednom pošteno pripretio protivčnikom golmanu.

U nastavku pogledajte njegov učinak u prethodnih šest duela, postaje sve jasnije da su Madriđani morali ozbiljnije da se pojačaju u napadu.

Bilbao: 90 minuta, 2 šuta ka golu (0 u okvir)

Roma: 62 minuta, 2 šuta ka golu (0 u okvir)

Espanjol: 60 minuta, 1 šut ka golu (0 u okvir)

Sevilja: 59 minuta, 1 šut ka golu (0 u okvir)

Atletiko Madrid: 88 minuta, 2 šuta ka golu (0 u okvir)

CSKA Moskva: 90 minuta, 5 šuteva ka golu (0 u okvir)

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Najbolji igrač sveta priznao, atmosfera u svlačionici Reala "nije najbolja"

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2018

Madriđani u očiglednoj krizi...U prethodnih 10ak dana nisu baš "cvetale ruže" ekipi madridskog Reala...Sve je počelo nakon poraza od Sevilje u Primeri, usledio je remi bez golova u "Madrilenju" na "Bernabeu", da bi "Los Blankosi" sinoć doživeli poraz od CSKA iz Moskve u okviru Lige šampiona...Da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.