Benfika i PSV poslednji učesnici Lige šampiona

Izvor: RTS, 29.Avg.2018, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Benfika i PSV poslednji učesnici Lige šampiona

Fudbaleri Benfike i PSV-a igraće ove godine u Ligi šampiona, pošto su u plej-ofu eliminisale ekipe PAOK-a, odnosno Bate Borisova.
PAOK je iz Lisabona doneo povoljan rezultat (1:1), čak i poveo u duelu sa Benfikom, a strelac je bio srpski reprezentativac Aleksandar Prijović.

Međutim, Benfika je već do poluvremena stekla >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ubedljivu prednost, a strelci su bili Žardel, Savio (sa bele tačke) i Pici.
Konačan rezultat od 4:1 postavio je Salvio u drugom poluvremenu, posle još jednog jedanaesterca.
PSV je dobio prvu utakmicu u Belorusiji 3:2, a u revanšu je bio ubedljiv i slavio trijumf od 3:0.
Bergvijn i De Jong su već u prvom delu doneli ubedljivu prednost "filipsovcima", da bi konačan rezultat postavio Lozano u 62. minutu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

PRIJOVIĆ IPAK BEZ LIGE ŠAMPIONA: PSV i Benfika prošli plej-of za najelitnije takmičenje u Evropi

Izvor: Kurir, 29.Avg.2018

Fudbaleri Benfike i PSV Ajndhovena plasirali su se u Ligu šampiona, pošto su večeras u plej-ofu pobedili Paok, odnosno BATE Borisov.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.