Belorusi se raduju praznicima fudbala protiv Parti

Izvor: Akter, 07.Avg.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Belorusi se raduju praznicima fudbala protiv Parti

Trener Bate Borisova Aleksandar Jermakovič rekao je danas da se raduje predstojećim duelima sa Partizanom u baražu za Ligu šampiona i da očekuje "praznik fudbala"

"Bilo je jasno da su svi potencijalni protivnici veoma jaki, a dobili smo za protivnika klub iz fudbalske zemlje, sa kvalitetnim igračima i ludim navijačima, tako da nas očekuje sportski festival u Borisovu i Beogradu", rekao je Jermakovič za klupski sajt.

Jermakovič je kazao da nije nezadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << žrebom, jer je njegov klub izbegao kazahstansku Astanu.

Za belorusku ekipu nastupaju srpski fudbaleri Filip Mladenović i Nemanja Milunović, kao i reprezentativac Crne Gore Nemanja Nikolić.

"Za Mladenovića i Nikolića će ove utakmice biti prilično važne, s obzirom na to da su tokom karijera nastupali za Crvenu zvezdu", rekao je Jermakovič.

Trener Batea je istakao da će odmah početi analizu srpskog kluba.

"Trudićemo se da dobijemo što više informacija i budite sigurni da će naš čovek detaljno analizirati protivnika i gledati naredne utakmice uživo", naveo je on.

Prva utakmica igraće se 18. avgusta u Belorusiji, a revanš osam dana kasnije u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Belorusi zadovoljni: Dobro je, nije Astana! Prva asocijacija na Partizan – vrhunski igrači!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2015

“Samo Brazilci su bolji od Srba, čeka nas pun stadion i poseban meč za Mladenovića i Nikolića“, podseća trener Jermakovič na prošlost dvojice igrača u taboru Crvene zvezde..Praznik fudbala u dvomeču sa Partizanom! Tako na sajtu beloruskog šampiona BATE Borisova opisuju ishod žreba za baraž...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.