Bejl: Povreda leđa je preuveličana

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Okt.2013, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl: Povreda leđa je preuveličana

Krilo madridskog Reala Geret Bejl rekao je da je njegova povreda leđa preuveličana, iako mu je trebalo malo više vremena da je sanira.
(FOTO: AP)
Bejl je u jučerašnjoj pobedi Reala protiv Malage od 2:0 ušao u igru u drugom poluvremenu.
Moja povreda je preuveličavana poslednjih dana. Ona nije ozbiljne prirode. Trebalo mi je, istina, malo vremena da se potpuno oporavim. Išao sam postepeno i učiniću sve što trener kaže – rekao je Bejl.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> On je izjavio da je Real igrao dobro u meču sa Malagom i da se nada da će Madriđani nastaviti tako i u sledeća dva meča, sa Juventusom u Ligi šampiona i Barselonom u Primeri.
Pobede su nam veoma bitne. Mislim da smo igrali dobro tokom celog meča. Zaslužili smo da pobedimo, ali sada moramo da se fokusiramo na naredne dve utakmice koje su veoma važne – zaključio je najskuplji fudbaler u istoriji fudbala.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Bufon: Sad još više poštujem Kasiljasa

Izvor: Dzungla.org, 21.Okt.2013, 14:37

Golman Juventusa Đanluiđi Bufon smatra da golman madridskog Reala Iker Kasiljas ne brani u tom klubu zbog njegovog odnosa sa ljudima u klubu. Kaslijas bi u sredu trebalo da počne utakmicu koju njegov tim igra protiv Juventusa u Ligi šampiona.- Nije normalno da je Kasiljas na klupi. Ne znam...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.