Bejl: Dobre šanse da osvojimo LŠ

Izvor: B92, 28.Nov.2013, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bejl: Dobre šanse da osvojimo LŠ

Fudbaler Real Madrida Garet Bejl izjavio je da je tim pokazao protiv Galatasaraja karakter koji mu garantuje dobre šanse za osvajanje Lige šampiona.

Real Madrid je pobedio Galatasaraj sa 4:1, iako je od 26. minuta imao fudbalera manje na terenu zbog isključenja Serhija Ramosa,

"Pokazali smo karakter i timski duh. Odigrali smo odlično sa igračem manje. Imamo dobre šanse za osvajanje Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove godine. Zadovoljan sam i rezultatom i igrom", rekao je Bejl španskim medijima.

Velšanin je odigrao odlično u sredu veče, i potpuno nadoknadnio izostanak Kristijana Ronalda. On je postigao prvi gol na meču, sjajnim udarcem iz prekida.

Bejl je letos za 100 miliona evra prešao iz londonskog Totenhema u Real Madrid, za koji je do sada odigrao 12 utakmica i postigao šest golova.

Real Madrid je prvi na tabeli grupe B Lige šampiona sa 13 osvojenih poena i već je obezbedio plasman u osminu finala, dok je Galtasaraj treći sa četiri boda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bejl: Real će biti prvak Evrope

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2013

"Pokazali smo karakter i timski duh. Odigrali smo odlično sa igračem manje. Imamo dobre šanse za osvajanje Lige šampiona ove godine", rekao je Velšanin španskim medijima. ..Geret Bejl u duelu sa Brazilcem Melom iz Galatasaraja..Fudbaler Real Madrida Garet Bejl izjavio je danas da je njegov tim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.