Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2021, 09:44

Barsina ideja: Grizman umesto Ronalda u Juventusu

Preduslov je da se Stara dama domogne Lige šampiona

Krenulo je kao šaputanje, ali želja Đoana Laporte da proda Antoana Grizmana dobija sve jasnije obrise. Katalonski Sport danas piše da bi francuski napadač na kraju mogao da završi u Juventusu, kao potencijalni naslednik Kristijana Ronalda.

O sudbini Portugalca italijanski mediji već dugo spekulišu. I negde je saglasna u oceni da će otići već ovog leta ako Juventus ne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bude u poslednjem kolu Serije A izborio plasman u Ligu šampiona. Međutim, ako se to ne desi, neće ni Grizman u Torino, to je sasvim jasno.

Ali jasno je i da će Juventusu uskoro biti potrebna zamena za Ronalda, već mu je 36 godina, a u Torinu ima faraonski ugovor, iako više ne pravi takvu razliku. Otud bi dovođenje Grizmana zaista imalo smisla. Juve u špicu nema boljih opcija.

Nema doduše ni para da ga odmah dovede. Sport piše da bi Juve mogao samo da Francuza prvo dovede na jednogodišnju pozajmicu, a da ga onda otkupi. Međutim, morao bi da mu plaća celu platu, a ona u Barseloni iznosi oko 20.000.000 evra.

Nije još jasno da li bi sam Grizman bio voljan da karijeru nastavi u Torinu.

Podsetimo, do sada se pisalo da bi Barselona vrlo rado trampila Grizmana za mlađeg Žoaoa Feliksa, mada nije jasno gde bi tu bio Atletikov interes. Jer iako možda nije taj kalibar fudbaler, ne još, ipak je Feliks osam godina mlađi.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.