Barsin izlet u Budimpešti, bez najboljih na Ferencvaroš!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2020, 16:38

Barsin izlet u Budimpešti, bez najboljih na Ferencvaroš!

Barselona je obezbedila plasman u osminu finala Lige šampiona, pošto je ostvarila sve četiri pobede u Grupi G.

Fudbaleri Barselone Lionel Mesi, Mark-Andre ter Stegen i Filipe Kutinjo propustiće predstojeću utakmicu protiv Ferencvaroša u Ligi šampiona, saopštio je danas španski klub.

Trener Barselone Ronald Kuman odlučio je da odmori trojicu fudbalera, pa oni neće igrati u sutrašnjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmici, koja počinje od 21 čas u Budimpešti.

Mesi nije igrao ni u prošlom kolu protiv Dinama iz Kijeva.

U timu Barselone zbog povreda neće biti Đerara Pikea, Ansua Fatija, Serhija Roberta i Samuela Umtitija.

Španska ekipa je prva na tabeli sa tri boda više od Juventusa, sa kojim će igrati u poslednjem kolu na stadionu Kamp Nou.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MESI PONOVO DOBIJA VOLJNO: Argentinac propušta još jedan meč Lige šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020

Nije igrao ni protiv Dinama iz Kijeva...Fudbaler Barselone Lionel Mesi propustiće utakmicu 5. kola Lige šampiona protiv Ferencvaroša u Budimpešti...Mesi nije igrao na prethodnom meču protiv Dinamo Kijeva zbog blaže povrede, ali Kataloncima to nije smetalo pa su pobedili sa 4:0, a neće ga biti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

BITAN MEČ ZA MAĐARE: Ferencvaroš dočekuje OSLABLJANU Barselonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 13:00

Meč počinje u 21 čas...Barselona gostuje šampionu Mađarske Ferencvarošu u 5. kolu Lige šampiona, a tim Ronalda Kumana biće znatno oslabljen na ovoj utakmici. Katalonci ovaj meč mogu da odigraju potpuno rasterećeno jer su već obezbedili plasman u nokaut fazu elitnog takmičenja. Zbog toga su...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.