Barselonin trio u izboru za Zlatnu loptu

Izvor: TV Arena Sport, 23.Okt.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barselonin trio u izboru za Zlatnu loptu

Lionel Mesi, Luis Suares i Nejmar trebalo bi da se nađu u najužem izboru tokom ceremonije za najboljeg igrača sveta, odlučili su čitaoci uglednog španskog lista Marka.

U najužem izboru za Zlatnu loptu nema mesta za Kristijana Ronalda.

Na sajtu -Marke- glasalo je više od 72.500 čitalaca, a Mesi je dobio ukupno 26,8%, odnosno 19.421 glas. Na drugom mestu našao se Brazilac sa 19,9 odsto glasova, dok je Suares treći sa 17,5 procenata.

Fantastični trio >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << predvodio je Barelonu kako u Ligi šampiona tako i u okviru ostalih prvenstava do troduple krune i postavio rekord španskog fudbala od 122 gola i 66 asistencija na 60 utakmica.

Ronaldo, koji je ostao bez klupskog trofeja, nije se našao među prvom trojicom, ali je gotovo izvesno da će 11. januara sledeće godine u Cirihu biti u najužem izboru.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.