Izvor: Sportal.rs, 16.Apr.2024, 08:24

Barseloni ne treba ona epska noć, ali ne sme da se opusti protiv Parižana, dok će Čolo morati da se brani u Dortmundu

U utorak 16. aprila do 21 sat igraju se revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, a iako smo u drugoj nedelji ovog meseca mislili da ne može baš da se ponove nestvarne partije poput one između Real Madrida i Mančester sitija, dobili smo surov odgovor. Barselona i PSŽ su odigrali fantastičan meč, a nešto slično možemo da kažemo i za duel Borusije Dortmund i Atletiko Madrida. Uživali smo u golovima. I želimo opet.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PSŽ veruje preokret u Barseloni: Evo gde možete gledati revanš meč četvrtfinala Lige šampiona

Izvor: Sportal.rs, 16.Apr.2024

Fudbaleri Barselona dočekuju u utorak od 21 čas PSŽ u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona. Oni su u prvom duelu stekli prednost pošto su pobedili rezultatom 3:2.

Nastavak na Sportal.rs...

SVECI U KATALONIJI, BARSA BRANI GOL PREDNOSTI SA PARKA PRINČEVA: Uskoro saznajemo ko su prvi učesnici polufinala Lige šampiona!

Izvor: HotSport.rs, 16.Apr.2024

Večeras su na programu prvi revanš mečevi četvrtine finala Lige šampiona, a može se reći da dugo nismo imali prilike da gledamo ovako uzbudljive duele u ovoj fazi takmičenja. Naime, od 21 čas Barselona dočekuje PSŽ, dok Atletiko gostuje Borusiji iz Dortmunda nedelju dana nakon spektakularnih...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.