Rectangle 2 Copy 4 Created with Sketch.
Kilijan Mbape protiv Barselone/Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia
i

Kilijan Mbape protiv Barselone/Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia

PSŽ veruje u preokret u Barseloni: Evo gde možete gledati revanš meč četvrtfinala Lige šampiona

Tanja Ćulafić - Vest objavljena: 08:53 - 16.04.2024

Fudbaleri Barselona dočekuju u utorak od 21 čas PSŽ u revanš meču četvrtfinala Lige šampiona. Oni su u prvom duelu stekli prednost pošto su pobedili rezultatom 3:2.

PSŽ je na svom terenu izgubio 2:3, ali to Francuze uopšte ne brine, oni su sigurni da će ekipa u Barseloni da pobedi i da se plasira u četvrtfinale.

Takvo uverenje proizilazi iz činjenice da je ekipa u prvom meču igrala zaista loše, pa veruju da to dva puta ne može da se desi, a očekuju i da ono što ne valja iza sebe ostavi Kilijan Mbape, u koga se posebno uzdaju.

L'Ekip se pozvao na to što je fudbalska zvezda odmah po završetku prvog meča uputila izvinjenje, svesna da je loše to igrača i obećala je da će to ispraviti.

Kunde Arauho su za njega bili kazna, nisu mu dozvolili da uradili bilo šta, a PSŽ nije uspeo da ubrza igru i da ga iskoristi, zbog toga se očekuje da Luis Enrike za revanš spremi nešto drugo i da taktika bude značajno drugačija.

Luis Enrike, FOTO: EPA-EFE/Tolga Bozoglu
12 19
Liga šampiona

12:19 - 11.04.2024

Nokautirani Luis Enrike u cipelama Del Boja: Ko se usuđuje, pobeđuje, uzvratićemo udarac Barsi!

He who dares, wins! Tako bi rekao u "Mućkama" Del Boj. Pa ipak, nije dovoljna samo dobra volja i odlučnost. Pari Sen Žermen je poražen od Barselone (3:2) na svom terenu u prvom meču četvrtifinala Lige šampiona, ali trener "svetaca", sudeći po izjavama, ne deluje uzdrmano. Čak ide dotle, iako je njegov tim grogiran i na konopcima, da uverava kako će PSŽ da pobedi u revanšu. Kao da je lako srušiti Barsu, čak i kada nije silna kao nekad.

Embape znate kako se pobeđuje na Kamp nou, gde je pre tri godine postigao het-trik (4:1) u osmini finala Lige šampiona. Obećao je reprizu toga, a da li će obećanje ispuniti saznaćemo u utorak od 21 čas.

Direktan prenos meča je od 21 čas na Areni premium 1.

@sportal.rs

Duljaja menja čovek kom je derbi pitanje života i smrti, čeka ga najnezahvalniji zadatak u karijeri😱 Na velikom ispitu će se naći Duljajev pomoćnik Albert Nađ, čovek bez značajnijeg trenerskog iskustva, ali velikog što se tiče sudara sa najvećim rivalom u igrčkoj karijeri. Šta vi mislite može li on da za zameni Duljaja i to na večitom derbiju? Pišite nam u komentarima👆🏽

♬ original sound - Sportal Srbija

VIDEO Teška priča 02: Hodam gradom kao Drogba

Pročitajte još:

Detalj sa meča FK Crvena zvezda - FK Lajpcig Gelor Kanga Filip Kraso Osman Bukari Vladimir Lučić Aleksandar Dragović (Foto: Sportal/Aleksandar Dimitrijević)
12 56
Crvena zvezda

12:56 - 15.04.2024

Zvezdine kalkulacije za Ligu šampiona: "Podstanari" iz Ukrajine glavni teg, uz dva neočekivana problema – iz Hrvatske i Grčke

Dok se u Crvenoj zvezdi spremaju za (presudni) Večiti derbi protiv Partizana u subotu na Marakani, jednim delom sigurno razmišljaju o Ligi šampiona. Bodovna razlika od sedam bodova donela im je mir da se već sada dugoročno razmišlja, a čak i pre toga su očekivali isti epilog. Međutim, izvesno je da će jako, jako teško Zvezda, pod uslovom da odbrani titulu prvaka Srbije, uzeti direktnu vizu za elitno takmičenje.

Pridružite se

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima, pridružite se našoj WhatsApp zajednici ili čitajte na Google News.

Sportal VIDEO

Detalj sa meča FK Napredak - FK Crvena zvezda/Foto:  FK Crvena zvezda
21 40
Crvena zvezda

21:40 - 16.05.2024

video Kneževićev ples u Lazarevom gradu: Zvezdina četvorka protiv Napretka, proradio Sremčević

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras Napredak u Kruševcu rezultatom 4:0, u šestom kolu plej-ofa Superlige Srbije. Golove za goste postigli su Nikola Knežević u osmom, Aleksandar Katai u prvom minutu nadoknade prvog dela, kao i Uroš Sremčević u 42. i 68. minutu. Zvezda je odavno osvojila sedmu uzastopnu titulu, ovom pobedom je došla do 93 boda, Napredak je na osmom mestu sa 40 bodova.

Ćabi Alonso, Detalj sa meča Roma - Bajer Leverkuzen (Foto: Gennaro Masi/LiveMedia / ipa-age / IPA / Profimedia)
14 17
Fudbal

14:17 - 16.05.2024

video Alonso: Želim da nam ovo bude istorijska sezona

Nedelju dana uoči finala Lige Evrope, glavni trener Bajera iz Leverkuzena, Ćabi Alonso, bio je raspoložen kada je razgovarao sa medijima u sredu otkrivši koji im je glavni cilj ove sezone.

Misliš da je to sve? Nastavi da čitaš, imamo još mnogo toga za tebe :)

Nikolas Jari. Foto: FABRICE COFFRINI / AFP / Profimedia
22 40
Tenis

22:40 - 16.05.2024

Šok u Rimu: Čileanac izbacio Cicipasa

Čileanski teniser Nikolas Jari plasirao se u polufinale mastersa u Rimu, pošto je u četvrtfinalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa rezultatom 3:6, 7:5, 6:4.