Barseloneta prejaka za Radnički

Izvor: B92, 09.Feb.2022, 21:33

Barseloneta prejaka za Radnički

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca izgubili su od Barselonete 3:9 (0:7, 0:1, 2:1, 1:0), u utakmici devetog kola Grupe A Lige šampiona.

Kragujevački tim je upisao šesti poraz u Ligi šampiona i nalazi se na pretposlednjem, sedmom mestu na tabeli sa sedam bodova. Na drugoj strani, Barseloneta je četvrta sa 14 bodova.

Strelci za Radnički bili su Aleksa Ukropina, Nikita Krug i Nikola Lukuć. U pobedničkom timu najefikasniji je bio Alvaro Granodos sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tri pogotka, dok je dva postigao Felipe Perone.

Radnički nije mogao da parira Barseloneti koja je meč u Kragujevcu rešila posle prve četvrtine koju je dobila sa 7:0, dok je domaći tim prve golove postigao tek u finišu treće deonice.

Vaterpolisti Radničkog će u narednom kolu gostovati Dinamu u Tbilisiju, dok će Barseloneta u goste ekipi Ferencvaroša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KATALONCI SILNI U KRAGUJEVCU: Ubedljiv poraz vaterpolista Radničkog od Barselonete

Izvor: Kurir, 09.Feb.2022

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca izgubili su večeras na svom terenu od Barselonete sa 3:9 (0:7, 0:1, 2:1, 1:0), u utakmici devetog kola Grupe A lige šampiona

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.