Vaterpolisti Zvezde u finišu do boda protiv Steaue

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2022, 22:51

Vaterpolisti Zvezde u finišu do boda protiv Steaue

Vaterpolisti Crvene zvezde remizirali su večeras 10:10 (3:3, 3:2, 3:2, 1:3) sa rumunskom Steauom u utakmici devetog kola B grupe Lige šampiona.

Zvezda je posle tri četvrtine imala dva gola prednosti (9:7), ali je Steaua preokrenula rezultat u poslednjem periodu, da bi bod crveno-belima doneo Miloš Vukićević pogotkom 24 sekunde pre kraja.

Vukićević je, uz Vuka Milojevića i Gavrila Subotića, bio najefikasniji sa po dva pogotka.

I Zvezda i Steaua trenutno imaju po četiri boda.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRVENO-BELIMA SAMO BOD: Remi vaterpolista Crvene zvezde i Steaue u Ligi šampiona

Izvor: Kurir, 08.Feb.2022

Vaterpolisti Crvene zvezde i Steaue odigrali su večeras u Beogradu nerešeno 10:10 (3:3, 3:2, 3:2, 1:3), u devetom kolu Grupe B Lige šampiona.

Nastavak na Kurir...

Barseloneta prejaka za Radnički

Izvor: B92, 09.Feb.2022, 21:33

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca izgubili su od Barselonete 3:9 (0:7, 0:1, 2:1, 1:0), u utakmici devetog kola Grupe A Lige šampiona...Kragujevački tim je upisao šesti poraz u Ligi šampiona i nalazi se na pretposlednjem, sedmom mestu na tabeli sa sedam bodova. Na drugoj strani, Barseloneta je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.