Novi Beograd ubedljiv, potop Radničkog, Vičević napustio Zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2022, 22:24

Novi Beograd ubedljiv, "potop" Radničkog, Vičević napustio Zvezdu

Vaterpolisti Novog Beograda savladali su večeras Dinamo iz Tbilisija 19:7 (5:1, 2:2, 6:2, 6:2) u utakmici devetog kola A grupe Lige šampiona.

Najefikasniji bio je Strahinja Rašović sa četiri gola, dok su po tri postigli Dušan Mandić i Đorđe Vučinić.

Novobeograđani su ovom pobedom stigli do drugog mesta u grupi sa 16 bodova.

Istovremeno, Radnički je u Kragujevcu poražen od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Barselonete 9:3 (7:0,1:0,1:2, 1:1).

Meč je rešen u prvoj četvrtini u kojoj je Radnički doživeo pravi "potop" od 7:0, a zanimljivo tokom celog prvog poluvremena Kragujevčani nisu postigli gol, što se izuzetno retko viđa.

Vičević nije više trener vaterpolista Crvene zvezde

Crnogorski stručnjak Mirko Vičević nije više trener vaterpolista Crvene zvezde, preneo je Sport klub.

Kako se navodi, Vičević je ovu odluku četiri dana nakon uvredljivog transparenta koji su navijači crveno-belih razvili na utakmici protiv Šapca.

Vičević je nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, a delu navijača Crvene zvezde nije se dopalo jer je po nacionalnosti Hrvat iz Crne Gore.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi Beograd raspucan protiv Gruzina

Izvor: B92, 09.Feb.2022

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su Dinamo Tbilisi 19:7 (5:1, 2:2, 6:2, 6:2), u 9. kolu Grupe A Lige šampiona...Najviše golova kod Novog Beograda dali su Strahinja Rašović sa četiri i Dušan Mandić i Miroslav Perković po tri...Kod Dinama su se izdvojili Marko Jelača i Dušan Vasić sa po...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.