Barselona najbolja na svetu, navijaću za Španiju kao i za Englesku i Nemačku!

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2018, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Barselona najbolja na svetu, navijaću za Španiju kao i za Englesku i Nemačku!"

Šta će na ovo reći u Sitiju?

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola prisustvovao je događaju u Barseloni koji je priredila fondacija "Johan Krojf".

Nakon toga su ga okupljeni novinari pitali za mišljenje o različitim temama, a neke Gvardioline izjave će podići dosta prašine, pogotovo u Španiji.

O Realu?





"Čestitke Realu, kada jedan tim osvoji tri LŠ zaredom, a četiri u poslednjih pet godina, to znači >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da su spektakularan tim. Liga šampiona je teško takmičenje i od mnogo faktora zavisi da li ćete ispasti ili proći dalje. Real sjajno igra mečeve u nokaut fazi i mogu samo da im skinem kapu".





Da li je Inijestinim odlaskom došao kraj jedne ere u Barseloni?

"Ne. Morate da pronalazite takve igrače iznova i iznova. Tim nije gotov kada dvoje ili troje ljudi odu, Barselona je i dalje najbolji klub na svetu. Sa Ligom šampiona ili bez nje."

O Zinedinu Zidanu kao treneru?

"Malo toga mogu da dodam što već nije rešeno, on radi spektakularan posao. Nije bitno da li su zaslužili ili ne, bitno da osvajaju trofeje."

O Isku?

"Siti neće dovesti Iska."

Da li bi voleo da Španija osvoji Svetsko prvenstvo?





"Da, voleo bih da osvoji Španija jer imam puno prijatelja odatle. Takođe ih imam i u Engleskoj i Nemačkoj, podržavam zemlje u kojima imam prijatelje."

Stigao je Pep da "potkači" baš svakog.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.