Barsa odbija da ponudi legendi kluba novi ugovor, odmah se javio drugi evropski velikan!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa odbija da ponudi legendi kluba novi ugovor, odmah se javio drugi evropski velikan!

Kako prenose evropski mediji, Inter je ozbiljno rešio da dovede Andresa Inijestu iz Barselone, a pregovori su već počeli.

Španskom veteranu preostaje još samo jedna godina ugovora, novi mu još nije ponuđen, pošto novi trener Ernesto Valverde ima planove bez 33-godišnjeg veziste.

Sve to čekao je iz senke Inter, u ime kluba je direktor Pjero Ausilio pregovarao sa kolegom Arijedom Braidom.

Inijesta je za Barsu odigrao više od 400 mečeva, osvojio je četiri trofeja Lige šampiona, a povreda ga je sprečila da u poslednjoj sezoni zabeleži više od 13 nastupa.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barsa završila posao, potpisao reprezentativac Brazila! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017

Transfer je navodno završen, Barselona je na zahtev Nejmara dovela fudbalera Santosa...Lukaš Lima je novi fudbaler Barselone, sudeći po vestima u Španiji...Lima je ofanzivni vezista, povremeni je reprezentativac Brazila za koji je odigrao 14 mečeva, a postao je igrač Barselone bez ikakvog obeštećenja,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.