Inter i Barsa imali sastanak, sledi šokantan transfer?

Izvor: Sportske.net, 20.Jun.2017, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter i Barsa imali sastanak, sledi šokantan transfer?

Mnogi ne veruju da je ovako nešto moguće, ali sastanak je zaista održan.

Italijanski list Gazeta delo Sport tvrdi da Barselona i Inter pregovaraju oko transfera Andresa Inijeste!

Navodno, sportski direktor Intera Piero Ausilio i Barsin savetnik Ariedo Braida sastali su se u ponedeljak, a tema je bio Andres Inijesta.

Kapiten Barselone još uvek nije produžio ugovor sa klubom koji mu ističe juna 2018. godine i to je nešto što zabrinjava navijače prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << meseci.

Inijesta je navodno nezadovoljan tretmanom od strane trenutne uprave i ne želi da produži ugovor do sledećeg leta.

Barsa naravno ne sme da dopusti da tek tako ostane bez svoje legende i kapitena, iako Inijesta naredne godine puni 34.

Inijesta je miran, u decembru je poručio da mu je san da karijeru završi u Barseloni, ali da nikada ne znaš šta nosi budućnost.

Problem je u tome što se o produžetku ugovora uopšte ni ne pregovara i što je Inijesta i dalje na čekanju, a Barsin je na papiru još samo godinu dana.

Eventualni odlazak kapitena, zaista bi bio šok za sve navijače katalonskog kluba, a nema sumnje da bi bio odlično pojačanje za Inter.

Podsetimo, Iniijestu želi takođe i Juventus, ali se o toj temi ne govori već neko vreme.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa odbija da ponudi legendi kluba novi ugovor, odmah se javio drugi evropski velikan!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Jun.2017

Kako prenose evropski mediji, Inter je ozbiljno rešio da dovede Andresa Inijestu iz Barselone, a pregovori su već počeli...Španskom veteranu preostaje još samo jedna godina ugovora, novi mu još nije ponuđen, pošto novi trener Ernesto Valverde ima planove bez 33-godišnjeg veziste...Sve to čekao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.