Izvor: RTS, 20.Okt.2021, 21:17

Barsa "na mišiće" do prve pobede u Ligi šampiona, Bajern ubedljiv u Lisabonu

Fudbaleri Barselone savladali su kijevski Dinamo 1:0, čime su osvojili prve bodove u Grupi E Lige šampiona. Bajern u Lisabonu sa 4:0 savladao Benfiku.
Barselona je prva dva kola doživela dva teška poraza od Bajerna i Benfike (po 3:0), pa je u duelu sa Dinamom pobeda bila imperativ.

Koliko Blaugrana ima problema ove sezone videlo se i u ovom meču, a činjenica da je pogodak postigao defanzivac dovoljno govori koliko Ronald Kuman ima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << poteškoća sa napadačima.
Strelac jedinog gola na meču bio je Đerar Pike u 36. minutu, posle asistencije Đordija Albe.
Barsa je osvojila prve bodove u takmičenju, Dinamo je ostao na jednom golu, bez postignutog gola.
U drugoj utakmici Grupe E, Bajern je u poslednjih 20 minuta stigao do ubedljivog trijumfa u Lisabonu protiv Benfike.
Bavarci su bili dominantni, dva gola su im poništena posle gledanja VAR-a, ali su na kraju ipak stigli do zaslužene pobede, treće u takmičenju.
Liroj Sane doneo je prednost Bajernu u 70. minutu, Everton je u 80. postigao autogol, da bi Levandovski u 82. i ponovo Sane u 84. potpuno dotukli protivnika.
Bajern je prvi na tabeli sa 9 osvojenih bodova, Benfika je druga sa 4, Barselona ima 3, Dinamo na začelju ima 1.
U narednom kolu Barselona gostuje u Kijevu, dok Bajern na svojoj "Alijanc areni" dočekuje Benfiku.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.