Baraž za EVRO odložen za septembar, čeka se Uefina potvrda

Izvor: RTS, 01.Apr.2020, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baraž za EVRO odložen za septembar, čeka se Uefina potvrda

Baraž Lige nacija za plasman na EVRO, uključujući i utakmicu Norveške i Srbije, odložen je za septembar, odlučila je Evropska fudbalska unija.
Ovu informaciju preneo je nemački nacionalni TV kanal (ZDF), a čeka se zvanična informacija iz Uefe, nakon video sastanka generalnih sekretara nacionalnih Saveza i predsednika Aleksandra Čeferina.
Takođe, odlučeno je da se završnica Lige šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Lige Evrope odigra tokom jula i avgusta, a da se prethodno završe nacionalni šampionati.
Prethodno je sličnu informaciju obelodanio i sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

UEFA: Sve utakmice odložene do daljeg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2020

Evropska fudbalska unija (UEFA) odlučila je večeras da se sve utakmice odlože do daljeg, bez preciziranja novih termina...Prvobitno je bilo najavljeno da će se završnica Lige šampiona i Lige Evrope igrati u julu i avgustu, a baraž za EURO u drugoj polovini godine, uključujući i utakmicu Norveška...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.