Bane Ivanović: Nema vremena za slavlje, sada napadamo Ligu šampiona

Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Ivanović: Nema vremena za slavlje, sada napadamo Ligu šampiona

Čelsi je prethodnog vikenda osvojio prvi trofej u sezoni, pošto je u finalu Liga kupa savladao Totenhem, a zatim je usledila pobeda nad Vest Hemom posle koje su "plavci" zadržali pet bodova prednosti u odnosu na najbližeg pratioca ekipu Mančester sitija, ali sa utakmicom manje.

Po običaju, jedan od najboljih pojedinaca u timu Žozea Murinja na tim mečevima bio je Branislav Ivanović koji tvrdi kako vremena za slavlje nema, jer Čelsi očekuju tek prav i izazovi.

- Tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << raste polako, dobro igramo, čak iako imamo loš dan osvajamo bodove i pobeđujemo. Dug je put do titule u Premijer ligi, ali smo pobedom nad Vest Hemom korak bliže cilju. Igrali smo dovoljno dobro, imali dosta prilika da ranije prelomimo meč, ali na kraju, srećni smo zbog tri boda - istakao je Ivanović za zvanični sajt Čelsija.

Naredne nedelje ekipu Žozea Murinja očekuje revanš meč nokaut faze Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom. Prvi meč u Parizu završen je 1:1, a Ivanović smatra da to nije neka prednost za njegovu ekipu.

- Dobro je što ovog vikenda nemamo utakmicu, imaćemo više vremena da se osvežimo i u isto vreme detaljno se pripremimo za meč. Ostvarili smo dobar rezultat u Parizu, ali moramo da pokušamo da pobedimo i ne razmišljamo o rezultatu prvog meča. Uostalom mi želimo da odemo do kraja u Ligi šampiona - rekao je Ivanović.

(Foto: Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.