Bajern rasprodao Alijanc Arenu!

Izvor: Press, 06.Jun.2013, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern rasprodao Alijanc Arenu!

"Imali smo između 80.000 i 140.000 zahteva za karte za svaku od tih 16 utakmica. Za meč protiv Hofenhajma ima 68.000 zahteva, pa ima još malo karata na raspolaganju", rekao je član uprave Bajerna Jan Kristijan Drisen. Trka za mesto na Alijanc areni, koja prima 69.000 gledalaca, počela je samo pet dana pošto se prethodna sezona završila, a devet nedelja pre početka naredne. 
Bajern je imao jednu od najuspešnijih sezona u istoriji, pošto je osvojio domaće prvenstvo, Kup Nemačke >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i Ligu šampiona. Prošle godine Bajern je karte svih 17 utakmica na domaćem terenu rasporodao do 11. jula.  FK Bajern Minhen Stadion Alijanc arena Bundesliga Liga šampiona Fudbalski kup Nemačke.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Mata: Želim titulu u Premijer ligi!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Jun.2013

Španskom vezisti "dosadili" evropski trofeji sa Čelzijem... ..Ljubimac navijača na Stamford Bridžu: Huan Mata  ..Huan Mata je kazao da je uživao u uspesima Čelzija u Evropi, pošto je ove godine osvojio i Ligu Evrope, a prošle Ligu šampiona. Ipak, on je istakao da je Liga kup jedino takmičenje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.